آلرژی غذایی، آسیایی‌ها را بیشتر درگیر می‌کند

۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ۰۹:۴۸

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ممکن است بسیاری از آلرژی‌های غذایی در سنین بزرگسالی بروز کنند.

به گزارش ایران پزشک به نقل از ایسنا، کارشناسان با مطالعه روی افراد بزرگسال مبتلا به حساسیت غذایی دریافتند که تقریبا در نیمی از آن‌ها آلرژی به یک یا چند ماده غذایی در سنین بزرگسالی بروز کرده است.

متخصصان علوم پزشکی در آمریکا اظهار داشتند: آلرژی غذایی اغلب به عنوان یک بیماری دوران کودکی در نظر گرفته می‌شود و به همین خاطر ممکن است ابتلای افراد بزرگسال به حساسیت‌ غذایی تعجب آور باشد.

حساسیت به صدف‌ها شایع‌ترین حساسیت غذایی در میان بزرگسالان آمریکایی است که در حال حاضر به ۳.۶ درصد رسیده است. همچنین در این بررسی آمده است در میان بزرگسالان سیاه پوست و مردم آسیا خطر ابتلا به برخی حساسیت‌های غذایی نسبت به سفیدپوستان بیشتر است. به طور مثال بزرگسالان در کشورهای آسیایی ۲.۱ بیشتر از بزرگسالان سفیدپوست احتمال دارد به صدف آلرژی داشته باشند.

پزشکان به افراد بزرگسال توصیه می‌کنند در صورت مشاهده واکنش به یک نوع ماده خوراکی حتما به متخصص مراجعه کرده و توصیه‌های لازم را در این زمینه دریافت کنند چراکه بی‌توجهی به این امر می‌تواند حتی در برخی موارد به قیمت جان فرد تمام شود.

پایان پیام/

Print Friendly, PDF & Email

برچسب‌ها, , , , , , , , ,

ایران پزشک