مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو:

بوی زننده فرمالین مانع هرگونه استفاده غذایی می‌شود

۱۳۹۵/۰۸/۲۵ در ۱۸:۳۷

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، شایعه استفاده از سم فرمالین برای پرورش قارچ را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری ایران پزشک، بهروز جنت گفت: فرمالین ماده‌ای است که برای ضد عفونی کردن بسیاری از تجهیزات و فضاهای بیمارستانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جنت با تاکید بر این‌که تولیدکنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی باید بر رعایت حد مجاز این ماده توجه داشته باشند، اظهار کرد: اثر و بوی تند این ماده به حدی است که عملا استفاده از آن را در مواد غذایی غیر ممکن می‌سازد.

وی افزود: اگر افراد حقیقی یا حقوقی، سندی مبنی بر استفاده از فرمالین در فرآورده‌های غذایی دارند، می‌توانند نمونه‌ها را برای اندازه‌گیری و کنترل‌های لازم به سازمان غذا و دارو یا واحدهای تابعه این سازمان ارائه دهند تا اقدامات لازم در خصوص آن انجام شود.

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: روش اندازه‌گیری این ماده بسیار سهل است و در کم‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.

فرمالین سمی برای گندزدایی است و اخیرا اخباری مبنی بر استفاده از آن در پرورش قارچ در فضای مجازی منتشر شده است.

پایان پیام/

Print Friendly, PDF & Email

برچسب‌ها, , ,

ایران پزشک