تشویق برای فروش غذاهای ایرانی / بازنگری در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها

۱۳۹۶/۱۰/۲۸ در ۱۷:۳۸

مدیرکل بهبود تغذیه جامعه مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نمایشگاه غذاهای غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم موثر دانست و گفت: یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آن‌ها است.

به گزارش ایران پزشک، زهرا عبداللهی بیان کرد: در دو سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استان‌ها و شهرستان‌های کشور، انواع غذاها و خوراک‌های محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه‌ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراک‌های بومی ایران چاپ شد که در آن توصیه‌های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.

وی برگزاری نمایشگاه‌های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم موثر دانست وتصریح کرد: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می‌شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم‌تر هستند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماری‌های غیرواگیر است.

عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آن‌ها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.

وی یادآور شد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلت‌ها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده می‌شود و می‌توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و کالباس شوند. جالب است زمانی در یکی از رسانه‌ها دیدم که کوکو سیب زمینی ایرانی که کسی وقعی به آن نمی‌نهد، در یکی از کشورهای دنیا، غذای محبوبی بود.

پایان پیام/

Print Friendly, PDF & Email

برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ایران پزشک