دبیر اجرایی همایش ملی ایمنی غذا مطرح کرد

نقش کلیدی تغذیه در بهبود سرطان

۱۳۹۴/۱۱/۳۰ در ۱۳:۰۵

تغذیه نقش کلیدی در بهبود سرطان دارد، به طوریکه نقش تغذیه در تغییرات سبک زندگی فرد سرطانی همچنین در مدیریت عوارض جانبی شیو‌ه‌های درمانی به اثبات رسیده است.

به گزارش ایران پزشک به نقل از فارس، مسعود ترابی گودرزی، دبیر اجرایی همایش ملی ایمنی غذا با اشاره به نقش تغذیه در بهبود سرطان، اظهار کرد: سرطان از جمله بیماری‌هایی است که تغذیه می‌تواند در پیش‌گیری، درمان و بازگشت آن نقش داشته باشد. البته تا به حال مواد غذایی مشخصی که سرطان‌زا باشند، شناخته نشده، اما بعضی مواد شیمیایی،‌ آفت‌کش‌ها، سم‌ها، مواد افزودنی و حتی آلوده‌کننده‌هایی که به طور اتفاقی وارد غذا می‌شوند، می‌توانند از دسته مواد سرطان‌زای قوی باشند.

دبیر اجرایی کنفرانس ملی ایمنی غذا اضافه کرد: بعضی از مواد غذایی به عنوان مکمل دارویی در رژیم درمانی بیماران می‌توانند بسیار مفید باشند. این مواد با افزایش اثر درمانی داروهای شیمی درمانی و کاهش عوارض جانبی ناشی از مصرف داروها در درمان بیماران سرطانی بسیار کمک‌کننده هستند. همچنین برخی از مواد غذایی نیز حاوی مواد پیشگیری‌کننده از انواع سرطان است.

ترابی گودرزی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات شایع در بیماران سرطانی نحوه تغذیه آن‌ها بوده که شناسایی و مداخلات سودمند در تغذیه این افراد می‌تواند نتایج بهتری در درمان سرطان داشته باشد.

پایان پیام/

Print Friendly, PDF & Email

برچسب‌ها, , ,

ایران پزشک