تغذیه
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: به دلیل عدم پیروی از الگوهای غذایی سالم و تغذیه‌ای، کمبود ریز مغذی‌ها از جمله کمبود ویتامین D، کلسیم و آهن نیز در کشور شیوع گسترده‌ای دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت درباره آمار اخیر دیوان عدالت اداری درباره شکایت‌ها علیه وزارت بهداشت گفت: ‏اکثر شکایت‌ها علیه وزارت بهداشت، شکایت‌هایی بوده که کارکنان وزارت بهداشت انجام دادند و اکثر این شکایت‌ها درباره نحوه ‏پرداخت بوده است.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: 42 درصد دانش آموزان کشور هر روز صبحانه ‏می‌خورند و 12.7 درصد دانش آموزان در هیچ کدام از روزهای هفته صبحانه صرف نمی‌کنند.‏
رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به این‌ که مصرف کبابی و نیم‌پخته اعضای حرام حیوانات نر خطر ابتلا به تب مالت را به دنبال دارد، گفت: در حال حاضر اندام حرام حیوانات‌ نر مانند گوسفند در بازار به فروش می‌رسد.
زمان مناسب برای غذا خوردن به کشوری که در آن زندگی می‌کنید، بستگی دارد. با این وجود برخی قواعد پایه وجود دارند که همه می‌توانند مد نظر قرار دهند.
مسئول تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: استفاده از ظروف سالم و بهداشتی چینی، آرکوپال یا بلور به جای ظروف یک‌بار مصرف بی کیفیت از جمله ضوابط و استانداردهای لازم الاجرا در خدمات غذایی بیمارستان‌ها است.
نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی مورد نیاز بدن در طول روز است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: دستگاه‌های ذی‌صلاح برای پیوست سلامت تعریف مشخصی ارائه کنند.
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: از ابتدای مرداد ماه الزام کردیم که روغن‌ها و از ابتدای شهریور ماه سایر محصولات غذایی لوگوی تراریخته را روی بسته بندی محصولات خود درج کنند.
یک متخصص تغذیه گفت: باکتری‌ها از قند نوشابه‌ تغذیه می‌کنند، پوشش مینای دندان را از بین می‌برند و ادامه این روند در نهایت موجب تخریب و فساد دندان‌ها می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هر روز که اخباری را درباره آلاینده‌ها و ‏تقلب‌ها دنبال می‌کنیم، نسبت به مواد غذایی که مصرف می‌کنیم نگران‌تر می‌شویم. وظیفه وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو و ‏دانشگاه‌های علوم پزشکی رفع نگرانی مردم در رابطه با غذاهای مصرفی است.‏
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به پیگیری دغدغه‌های صنایع غذایی در این سازمان قول مساعد داد.
یک فوق تخصص غدد اطفال با اشاره به علائم ابتلای کودکان به دیابت، گفت: عفونت، تغذیه و شرایط زندگی در کنار ژنتیک می‌تواند سبب گرفتاری کودکان به دیابت شود.
فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت به منظور ممنوعیت تبلیغ از طرف وزیر بهداشت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد و این ممنوعیت چندان به کام تولید کنندگان این کالاها خوش نیامده است.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: به عنوان یک پزشک خجالت می‌کشم وقتی امکان تهیه کارتخوان بسیار ساده است، اما در برخی ‏مطب‌ها این امکان برای مردم فراهم نشده است.‏
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشار خون بالا وجود دارد، یعنی از هر پنج ایرانی، یک نفر فشار خونش بالا است.
دبیر بیستمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق گفت: در زمینه پیش‌گیری از ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق در کشور بسیار ‏ضعیف عمل شده و برنامه جامع و مدونی در این زمینه وجود ندارد.‏
پزشکان در یک بررسی جدید بر ارتباط بین چاقی شکمی و زوال عقل تاکید کردند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مکمل‌های غذایی و ورزشی برای تقویت بیشتر بدن مصرف می‌شوند و در صورت انتخاب اشتباه و تهیه از مراکز غیر مجاز باعث می‌شود سلامت افراد در معرض تهدید قرار گیرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: سالانه جان یک و نیم میلیون نوزاد در جهان از طریق تغذیه با شیر مادر نجات می‌یابد.
انتها123456