دبیر علمی سومین کنگره سلامت مردان گفت: مردان بیش از زنان از بیماری هراس دارند. تفاوتی در امید به زندگی مردان و زنان در جهان وجود دارد و اگر به طور کلی نگاه کنیم، امید به زندگی در خانمها بالاتر است.
دهمین همایش روز جهانی بیماریهای نادر با شعار «بیمار نادر تنها نیست» امسال 11 اسفند 1397 برگزار میشود.
رییس سابق شبکه هپاتیت ایران با تاکید بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت قهرمانان و ورزشکاران برای آموزش به جامعه و حمایت از بیماران، گفت: با حضور هر چه بیشتر و فعالتر قهرمانان در تمامی عرصههای اجتماعی از جمله حوزه سلامت، میتوان به هدف حذف هپاتیت سی تا سال ۱۴۱۰ رسید.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت گفت: مجمع خیرین سلامت در اختصاص کمک هزینه به بیماران مشکل دارد. شاید در سال فقط یک میلیارد کمک هزینه بتوانیم اختصاص بدهیم و این رقم در مقابل هزینههای بالای بیماران، رقم چشمگیری نیست.
مدیرعامل بنیاد بیماریهای نادر گفت: برخی غربالگریها برای بیماریهای نادر را مادران باردار به وسیله سونوگرافیهای ساده و پیشرفته و ام آر آی جنین در ماه چهارم حاملگی به بعد و تستهای ژنتیکی میتوانند انجام دهند. به این وسیله میشود بیماریهای نادر را تشخیص داد و نوع ژن معیوب را مشخص کرد.
بنیاد بیماریهای نادر و دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف توسعه همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی و تبادل امکانات، اطلاعات و ظرفیتهای طرفین، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
مسئولان شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و موسسه خیریه «دوست اتیسم» برای رفاه حال خانواده ها و فرزندان دارای اختلال اتیسم در فضای فرودگاهی، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
ربیس انجمن قلب و عروق ایران گفت: 20 درصد جمعیت بزرگسال بالای 30 سال کشور دچار فشار خون بالا هستند که باید با تغییر شیوه زندگی و مصرف دارو کنترل شود.
بنیاد بیماریهای نادر ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای گسترش همکاریهای علمی در زمینه بیماریهای نادر، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
کمپین شادی بیماران نادر با حضور عمو فتیلهایها و گروه کمدی پرواز در سالن همایشهای اکو برگزار شد.
مدیرعامل بنیاد بیماریهای نادر با اشاره به ژنتیکی بودن بیماریهای نادر گفت: 80 درصد بیماران نادر ثمره ازدواجهای فامیلی هستند.
مشاور بنیاد امور بیماریهای خاص گفت: بررسیهای علمی نشان داده که موفقیت طرح در کاهش تولد مبتلایان به تالاسمی در سال 89 از 80 درصد رد شده و در سال 94 به 90 درصد رسیده است که این موضوع حکایت از روند مثبت در موفقیت طرح دارد.
رییس انجمن علمی مامایی گفت: برخی معلولیتها قبل و حین بارداری غیرقابل تشخیص یا پیشگیری است، اما بیشتر آنها را میتوان با یک مشاوره ساده مامایی شناسایی کرد و افراد پرخطر را برای غربالگریهای پیشگیرانه به متخصصان ارجاع داد.
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گفت: در کشور ما زمان رضایت از اطرافیان درجه یک برای اهدای عضو از فرد دچار مرگ مغزی 90 ساعت است، در حالی که در کشورهای دیگر کمتر از 10 دقیقه است و به همین علت مشکلات بسیاری برای بیماران در لیست انتظار پیوند از اهدای عضو به وجود میآید.
رییس انجمن علمی مامایی گفت: ارتباط سازمان بیمه سلامت با انجمنهای علمی پزشکی میتواند منجر به ارائه خدمات بهینهتر به بیمه شدگان شود و در نتیجه رویکرد نیز به سمت خرید راهبردی خدمات سلامت حرکت خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: پر قدرتترین گروه مرجع علمی در کشور، گروه پزشکی است و بدون همکاری انجمنهای علمی پزشکی نمیتوان در کارهای مربوط به حوزه سلامت پیشرفت کرد. در نتیجه باید از توان انجمنهای علمی پزشکی به درستی استفاده کرد.
موسسه خیریه بهنام دهش پور در راستای ماموریت سازمانی خود در زمینه پیشگیری از سرطان پستان، پروژه آگاهی رسانی و ترویج زندگی سالم در زنان با تمرکز بر پیشگیری از سرطان پستان را آغاز کرده است.
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: نقش انجمنهای علمی پزشکی و همکاری آنها با وزارت بهداشت میتواند در راستای پیشرفت تکنولوژیها و فناوریهای سلامت بسیار موثر باشد.
دبیر کمیسیون انجمنهای علمی گروه پزشکی وزارت بهداشت گفت: ارتباطات بسیار خوبی بین سازمان بیمه سلامت و انجمنها برقرار شده و این علاقمندی برای ارتباط با انجمنهای علمی پزشکی وجود دارد.
یک جامعه شناس گفت: از دست دادن اعتبار اجتماعی پزشکان، ناگهانی و توطئهای نیست و حتی نمیتوان آن را به فعالیتهای رسانهای قشری خاص تسری داد.