Toggle navigation
صفحه نخست
نظام سلامت
وزارت بهداشت
مجلس
درمان
بیماریها
بیمارستان
اورژانس
دارو
انتقال خون
تجهیزات پزشکی
بیمه
طب سنتی
بازرسی و اعتباربخشی
خدمات الکترونیک سلامت
بهداشت
تغذیه
پیشگیری
بهداشت محیط و کار
روانشناسی
علمی
ایران
جهان
کنگرهها
ترجمه
صنفی
انجمنها
پزشکی
پرستاری
دانشجویی
اجتماعی
هلال احمر
خانواده
اعتیاد
معلولین
شهری
فرهنگی
محیط زیست
حوادث
آموزش و پرورش
گالری
تماس با ما
محققان مطرح کردند:
ویروسهای باستانی کلید مبارزه با سرطان
تاريخ:بيست و نهم فروردين 1402 ساعت 14:11
|
کد : 25996
|
مشاهده: 436
محققان میگویند که باقیمانده ویروسهای باستانی که همچنان در DNA انسان دیده میشوند، احتمالا میتوانند در مبارزه با سرطان ریه به کمک ما بیایند یا برای افزایش طول عمر این بیماران اثربخش باشند.
به گزارش ایران پزشک، پژوهشگران دریافتهاند که رتروویروسهای درونزاد (ERV) را میتوان در بافتهای سرطانی فعال کرد تا سیستم ایمنی به واکنش واداشته شود.
دانشمندان مؤسسه فرانسیس کریک دریافتهاند که اکثر افراد در DNA خود دارای رتروویروسهای درونزاد غیرفعال هستند. زمانی که این سلولها فعال میشوند، میتوانند واکنش ایمنی خاصی را در سلولهای B ایجاد کنند. این سلولهای B همان گلبولهای سفید هستند که قابلیت تولید آنتیبادی در برابر بیماریها را دارند. به عبارت دیگر، زمانی که این ویروسها در ناحیه سرطانی فعال میشود، سیستم ایمنی به مبارزه با این بیماری میپردازد.
پروفسور جورج کاسیوتیس، مدیر آزمایشگاه ایمنیشناسی رتروویروسها، در مؤسسه کریک میگوید: سیستم ایمنی تصور میکند که سلولهای تومور عفونی هستند و سعی میکند ویروس را از بین ببرد؛ بنابراین این سازوکار شبیه به نوعی سیستم هشدار است.
کاسیوتیس میگوید: محققان با انجام تحقیقات بیشتر میتوانند واکسنی برای درمان سرطان بسازند که ژنهای ERV دارد و قادر است تولید آنتیبادی در محل سلولهای سرطانی را تقویت کند. امید است که این روش بتواند به ایمنیدرمانی برای این بیماری کمک کند.
به گفته کاسیوتیس، ژنهای ERV هزاران یا میلیون سال است که در ژنوم انسان مخفی شدهاند؛ بنابراین بسیار جالب خواهد بود اگر بیماری اجداد ما کلیدی برای درمان یکی از سختترین بیماریهای امروزی باشد.
جولین داونوارد، دستیار مدیر تحقیقات و مدیر آزمایشگاه بیولوژی آنکوژن مؤسسه کریک میگوید: این پژوهش چندین فرصت جدید را برای بهبود پاسخ بدن بیماران به ایمنیدرمانی ایجاد میکند که گامی حیاتی در بحث کمک به افزایش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان ریه است.
محققان درحالحاضر این روش را روی موشها و نمونههای گردآوریشده از تومورهای سرطان ریه انسانها در آزمایشگاه آزمایش کردهاند. آنها میگویند ژن ERV در اکثر بافتهای سالم خاموش است، اما میتوان آنها را در اندامهای مبتلا به سرطان فعال کرد.
نتایج پژوهش حاضر در مجله Nature منتشر شده است.
پایان پیام/
https://iranpezeshknews.ir/News/1/25996
برچسب ها :
ایران پزشک
,
اخبار پزشکی
,
سرطان
,
دی ان ای
,
ویروس
,
اخبار سلامت
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
ویژهها
اسامی بیمارستانهای با ساختمان نا ایمن در تهران
169
تربیت بهیار عقب گرد است
162
هزینه ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای جوانی جمعیت در سال گذشته / پیشنهاد واحد شدن سامانه نسخه الکترونیک
191
تامین مالی پایدار، چالش مهم نظام سلامت
201
اخبار
شایعترین علائم اختلال دوقطبی
176
خروپف و افزایش خطر ابتلا به آلزایمر
246
پرتغال اتانازی را قانونی کرد
249
مدیرعامل جدید توییتر کیست؟
252
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز