رییس سازمان اورژانس کشور در نشست خبری:
نویسنده:
امیر پروسنان
به گزارش خبرنگار ایران پزشک، جعفر میعادفر در نشست خبری افزود: به ترتیب استانهای، آذربایجان شرقی، تهران، آذربایجان غربی بیشترین حوادث چهارشنبه سوری تاکنون را داشتند و این نشان میدهد محمولههای مربوط به این روز بیشتر از استان آذربایجان شرقی در حال توزیع است.
وی ادامه داد: از این مصدومان، ۱۳ درصد عابر، یک درصد نیروهای امدادی، ۸۶ درصد مربوط به نگهداری مواد محترقه یا خرید و فروش بوده است.
مصدومان تصادفات در ۱۱ ماهه امسال نسبت به پارسال کاهش داشته است
رییس سازمان اورژانس کشور در نشست خبری درباره کاهش تصادفات پس از آغاز پویش «نه به تصادف» گفت: در ۱۱ ماه سال گذشته، ۸۹۴ هزار ماموریت اورژانسی به دلیل تصادفات و در ۱۱ ماهه سال جاری، ۸۸۰ هزار ماموریت اورژانسی و در تعداد مصدومان تصادفات حدود ۱.۷ درصد کاهش داشتیم. قطعا با پویش «نه به تصادف» در آمار مصدومان تصادفات کاهش خواهیم داشت.
وی افزود: حوادث ترافیکی بیشترین بار مرگ و میر را برای کشور ایجاد میکند؛ از طرفی میگوییم رشد جمعیت و از طرفی ۲۱ هزار نفر در تصادفات فوت میکنند.
امسال ۳۵۰ آمبولانس در اختیار اورژانس قرار گرفت
میعادفر درباره فرسودگی ناوگان اورژانس گفت: امسال ۳۵۰ دستگاه آمبولانس در اختیار اورژانس قرار گرفت و تعامل خوبی با خیرین شکل گرفته و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ هم خیرین به ما کمک کنند.
وی بیان کرد: حدود ۳ هزار آمبولانس فرسوده داشتیم که ۳۵۰ مورد جبران شده است.
هر آمبولانسی که در چهارشنبه سوری از چرخه عملیات خارج میشود، باعث تاخیر در خدمت رسانی میشود
وی در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایران پزشک درباره آسیب به آمبولانسها در چهارشنبه سوری گفت: تلاش میشود آمبولانسها در چهارشنبه سوری جایی مستقر شود که در معرض دید نباشند، اما در استانهای شرقی تعدادی آسیب به آمبولانس در چهارشنبه سوری پارسال داشتیم.
میعادفر اظهار کرد: هر آمبولانسی که در چهارشنبه سوری از چرخه عملیات خارج میشود، باعث به تاخیر در خدمت رسانی به افراد مصدوم یا بیمار میشود. آمبولانس وسیله حیاتی است و به دنبال بیمار میرود و اگر خالی باشد، در حال رفتن به محل حادثه است و آمبولانس خالی مهمتر است.
همه آمبولانسها باید کارت معاینه فنی داشته باشند
رییس سازمان اورژانس کشور در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایران پزشک درباره آژیر کشیدن آمبولانسهای خصوصی در ترافیک، در حالیکه بیمار بد حال جابهجا نمیکنند و آسیب به اعتماد اجتماعی نسبت به آمبولانسها گفت: برخی شرکتها و سازمانهای غیردولتی به واسطه برخی کارها میتوانند مجوز آمبولانس بگیرند و پس از اتمام کار، این آمبولانس عصای دستشان در ترافیک میشود و اقدامات دیگری با آن آمبولانس انجام میدهند.
وی ادامه داد: با پلیس هماهنگ کردیم تا تمام آمبولانسها کارت معاینه فنی داشته باشند و لوگو آن روی آمبولانس نصب شود و اگر آمبولانس این کارت را نداشته باشد، توسط پلیس متوقف و به پارکینگ منتقل خواهد شد.
میعادفر بیان کرد: آمبولانسهایی که مجوز ندارند، کم کم جمع شده یا تغییر کاربری خواهند داد و حتما باید کارت معاینه فنی داشته باشند.
پایان پیام/