عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت‌وگو با ایران پزشک:

بی خطرسازی پسماند در ۹۵ درصد بیمارستان‌ها انجام می‌شود

بی خطرسازی پسماند در ۹۵ درصد بیمارستان‌ها انجام می‌شود
تاريخ:بيست و ششم فروردين 1404 ساعت 10:00   |   کد : 27059   |   مشاهده: 303
نویسنده: امیر پروسنان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نزدیک به هزار بیمارستان در کشور داریم که بر اساس برنامه‌های اعتباربخشی تحت نظارت هستند و حدود ۹۵ درصد بیمارستان‌ها بی خطرسازی پسماند را انجام می‌دهند و اجزای خطرناک را بی خطر می‌کنند.
محمد خزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایران پزشک درباره پسماندهای بیمارستانی افزود: وقتی پسماند پزشکی تولید می‌شود، تولیدکننده باید پسماند را مدیریت کند. در بیمارستان‌ها می‌توان گفت که هر روز چقدر و چه نوع پسماند تولید شده است. چهار نوع پسماند پزشکی داریم که شامل پسماند شبه خانگی یا اداری، پسماند تیز و برنده، پسماند عفونی و پسماند شیمیایی و دارویی است.
 

وی ادامه داد: حدود ۳۳ هزار مرکز خدمات رسان در حوزه سلامت داریم که شامل مجموعه تابع شبکه بهداشت کشور و بیمارستان‌ها، مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت هستند. البته مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی علاوه بر این تعداد هستند.

خزایی به ایران پزشک گفت: عمده زحمت همکاران بهداشت محیط و کار، مربوط به مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی است و در این موارد بیشتر به آموزش و حساس سازی نسبت به مدیریت پسماند نیاز داریم.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: ولی بخش‌های خطرناک در پسماند خانگی وجود دارد که موضوع تفکیک در مبدا و بازیافت و همکاری مردم و شهرداری می‌تواند منجر به بی خطرسازی پسماند خانگی شود.

پایان پیام/

https://iranpezeshknews.ir/News//27059
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان