بازرسی و اعتباربخشی
مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت بر لزوم برخورد جدی با مقصران احتمالی فوت نوزاد شش ماهه در بیمارستان مفید تاکید کرد و گفت: اگر قصوری شده باشد، قطعا برخورد می‌شود.
برخی پزشکان می‌گویند: حوادث ناگوار و جبران ناپذیری زیر پوست کلینیک‌ها و مراکز جراحی به دلیل دخالت افراد غیرپزشک یا غیرمتخصص در امور درمانی در حال رخ دادن است که اگر نظارت‌ها بیشتر، دقیق‌تر و مستمر نشود، پیامدهای سنگین و روز افزونی بر سیستم سلامت، جامعه و خانواده‌ها خواهد داشت.
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر برنامه‌ریزی لازم به منظور تامین و تخصیص کادر درمانی زن جهت حضور در مراکز درمانی در سراسر کشور تاکید کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: علاوه بر نظارت‌های مستمر و روتین ادارات نظارت بر درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح استان تهران، بر اساس تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته، مقرر شده که ادارات زیر مجموعه این سه دانشگاه به صورت ضربتی و با همکاری با یکدیگر از بیمارستان‌های محدوده هر دانشگاه بازدید کنند.
بر اساس اعلام معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، تعداد هشت بیمارستان در تهران در فهرست ساختمان‌های نا ایمن قرار دارند.
نظام بیمه‌های سلامت در کشور ما مجبور هستند خدمات را از بخش دولتی خریداری کنند، اما امکان انتخاب نوع، کیفیت و کمیت و بهای خدمات را ندارد و این اجبار منجر به هدر رفت منابع و افت محسوس و روزافزون کیفیت خدمات سلامت می‌شود، در حالی که به گفته کارشناسان، چاره کار خرید راهبردی خدمات سلامت است.
ادغام آموزش پزشکی با خدمات درمانی در یک بازه زمانی به دلایلی مانند کمبود نیروی انسانی یا ارتقای کیفیت آموزش انجام شد اما اکنون زمان آن رسیده که این موضوع توسط کارشناسان به صورت بی‌طرفانه بررسی شده و مزایا و محدودیت‌های آن مشخص و مشکلات برطرف شود.
میزان نارضایتی بیماران از بیمارستان‌های آموزشی درمانی کم نیست و شاید بتوان عمده‌ترین دلیل آن را حضور کم استادان در این بیمارستان‌ها و معطلی بیماران در اورژانس و بخش‌ها و البته هتلینگ ضعیف دانست که نظام سلامت باید این مسائل را برای ارتقای این گونه بیمارستان‌ها مورد توجه قرار دهد.
بازرس کل استان گیلان به همراه سربازرس و بازرس گروه فرهنگی بازرسی‌کل گیلان از بیمارستان حشمت رشت یکی از مراکز مهم درمانی قلب و عروق شمال کشور بازدید کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در بازدیدهایی که از بیمارستان‌ها داشتیم شاهد عدم توجه کافی به مساله مدیریت کیفیت بودیم.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: علاوه بر اعتباربخشی که باید به صورت جدی دنبال شود، موضوع خود نظارتی نیز پیشنهاد ماست که در فواصل زمانی توسط مراکز و ستاد انجام خواهد شد.
معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور بر لزوم نظارت بر اخذ تعرفه‌های مصوب و برخورد با تخلفات تعرفه‌ای تاکید کرد.
رییس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت از بازنگری در تعرفه خدمت تشخیصی کووید ۱۹ بر اساس آزمایش‌های مولکولی و PCR خبر داد.
معاون درمان وزارت بهداشت با توجه به معتبر نبودن گواهینامه‌های صادره توسط موسسه‌های آموزشی غیرمجاز در حوزه سلامت، بر رسیدگی و نظارت بر این مراکز آموزشی تاکید کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اگر مسئولان شهری در تهران موارد فاقد ایمنی از بیمارستان‌های تهران دیده‌اند، چرا تاکنون به طور رسمی و به صورت مکتوب به وزارت بهداشت گزارش نداده‌اند؟
رییس گروه اعتباربخشی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ارزیابی‌ها برای اعتباربخشی بیمارستانی از ۱۴ دی ماه آغاز می‌شود و تمرکز دوره چهارم اعتباربخشی بیمارستان‌ها بر ایمنی بیمار و مدیریت بهینه منابع استوار است.
مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت گفت: نسل چهارم اعتباربخشی ملی بیمارستان‌های ایران تدوین و ابلاغ شده و به زودی بازدیدهای میدانی از مراکز درمانی آغاز می‌شود.
مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت گفت: حُسن بازدیدها و بازرسی‌های سرزده از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این است که مردم راحت‌تر و بی‌واسطه می‌توانند با مسئولان نظام سلامت صحبت کرده و مشکلات خود را مطرح کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حوزه درمان باید نظارت‌ها و بازدیدهای شبانه و سرزده مسئولان مستمر باشد تا نارضایتی‌های مردم کاهش یابد، زیرا جلب رضایت مردم، رضایت خداوند را به همراه دارد.
مدیرکل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت گفت: ویدیوی مربوط به ماجرای بیمارستان رضوانشهر در استان گیلان که در فضای مجازی منتشر شده مربوط به ۶ ماه قبل است و تمام عوامل مقصر در این موضوع به دادگاه معرفی شده‌اند.
123456