بیمه
مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: طرح دارویار با توجه به تغییر سیاست‌های ارزی، بعد از گذشت بیش از دو سال از اجرا نیازمند بازنگری است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: مخاطبان سازمان بیمه سلامت گوناگون هستند و در نتیجه در حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی باید به شکلی جامع عمل کرد که پیام‌های سازمان درباره اقدامات انجام شده به اقشار مختلف برسد و بیمه شدگان از حقوق خود آگاه شوند.
نایب رییس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ایران گفت: روابط عمومی نقش بسیار مهمی در دستگاه‌های اجرایی دارد و از طرفی هر طرح مهمی که در سازمان بیمه سلامت اجرایی می‌شود، باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد تا بیمه شدگان از حقوق خود آگاهی بیشتری پیدا کنند.
پرونده الکترونیک سلامت یکی از آن قوانین بر زمین مانده‌ای است که تاکنون دولت‌های مختلف توان اجرای آن را نداشته‌اند و در بازه‌های زمانی مختلف فقط شعارهایی در این زمینه داده شده یا رونمایی‌های نمایشی را مشاهده کرده‌ایم؛ اما چرا دولت‌ها و وزارت بهداشت تاکنون نتوانسته‌اند برای ایرانیان، پرونده الکترونیک سلامت تشکیل بدهند؟
معاون پیشگیری و خدمات پایه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: کنترل تقاضای القایی و ارائه خدمات غیرضروری، جزو وظایف همه ذینفعان سلامت اعم از وزارت بهداشت، سازمان‌های بیمه گر و سازمان نظام پزشکی است و کنترل دقیق آن می‌تواند با استقرار نظام ارجاع و پزشکی خانواده انجام شود.
مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت گفت: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب سال ۱۴۰۰، کلیه خدمات سرپایی و بستری شیرخواران و کودکان زیر ۷ سال و غربالگری نوزادان به استثنای داروی سرپایی در مراجعه به مراکز دولتی دانشگاهی رایگان است.
رییس انجمن علمی مامایی گفت: همه می‌دانیم که تعرفه‌های درمانی واقعی نیست و از طرفی منجر به بروز بی اخلاقی‌هایی می‌شود و تا وقتی نظام سلامت به سمتی نرود که تعرفه‌ها واقعی و بیمه‌ها تقویت شوند، هر نسخه‌ای نوشته شده و بیمه باید آن را پرداخت کند.
مدیرکل دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پوشش خدمات دندان پزشکی در سازمان بیمه سلامت، با هماهنگی شورای عالی بیمه سلامت به ۲۰ خدمت افزایش یافته است.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در همه دنیا ثابت شده که ارتقای سواد سلامت می‌تواند منجر به کاهش هزینه‌های سلامت شود و در نتیجه سازمان‌های بیمه گر پایه می‌توانند بخشی از منابع خود را به این موضوع اختصاص بدهند.
عضو شورای مشاوران جوان سازمان نظام پزشکی گفت: چند تعرفه‌ای بودن در نظام سلامت باید حذف شده و فقط یک تعرفه داشته باشیم و بخش دولتی و خصوصی هم نداشته باشیم و دولت اگر صلاح دانست، یارانه اضافه بپردازد و بخش دولتی را تقویت کرده و هزینه‌ای که از بیمار در بخش دولتی گرفته می‌شود را کاهش بدهد.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: افزایش تعرفه‌های درمانی به این معنی نیست که اگر حقوق یک پزشک، ۳۰ میلیون تومان در ماه است، اگر تعرفه‌های درمانی ۳۰ درصد اضافه شده، حقوق پزشک به نزدیک ۴۰ میلیون تومان می‌رسد، بلکه حق ویزیت و حقوق پزشک مانند سایر بخش‌ها افزایش پیدا می‌کند.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی منابع در لایحه بودجه در نظر گرفته می‌شود، معمولا جوابگوی بیمه‌های پایه درمانی نیست و بیمه‌ها با توجه به منابع در نظر گرفته شده، توان پرداخت تعهداتی که بر عهده آنها گذاشته شده را به طور کامل ندارند.
دیوان محاسبات هفته گذشته گزارشی مبنی بر زیان انباشته سازمان بیمه سلامت به عنوان یکی از ۶ شرکت دولتی ارائه کرد که به گفته مسئولان این سازمان، این عدد نادرست و مغایر با مبلغ زیان واقعی و مندرج در صورت‌های مالی حسابرسی شده توسط حسابرس قانونی و ۱۷ برابر بیشتر از عدد واقعی است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: خواسته مردم این است که خدمات پرستاری در منزل به عنوان یک خدمت ارزان و در دسترس، تحت پوشش بیمه قرار بگیرد تا بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
رییس سازمان نظام پرستاری گفت: در حال حاضر فقط تعرفه‌های خدمات مراقبت در منزل در هیات دولت تصویب شده، اما پوشش بیمه‌ای در انتظار تصویب در شورای عالی بیمه سلامت است و امیدواریم در سال جاری برخی از خدمات تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.
یک فعال صنفی حوزه سلامت گفت: هرچقدر در حوزه بهداشت هزینه نکنیم، بیمه‌ها مجبور می‌شوند در حوزه درمان هزینه کنند و نگاه بیمه‌ها باید به سمت تقویت پیشگیری حرکت کند تا مردم کمتر بیمار شوند.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات بیمه‌های پایه درمانی، ناترازی منابع و مصارف است، زیرا منابع محدود برای مصارف نامحدود در اختیار قرار می‌گیرد و در عرضه ارائه خدمات سلامت نیز چهارچوب و ضوابط به خوبی رعایت نمی‌شود.
سرپرست مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات در حوزه بیمه سلامت، عدم وجود منابع مالی پایدار در حوزه سلامت است؛ با حمایت‌های رییس جمهوری و همراهی وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم اتفاقات خوبی در زمینه تامین منابع مالی پایدار در قالب قانون‌های مصوب رخ بدهد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: بیمه نه می‌تواند منابع ورودی را اصلاح کند و نه می‌تواند نظام ارائه خدمات سلامت را تغییر بدهد و نه می‌تواند نظام پرداخت را تعریف کند و در نتیجه انتظاراتی که از بیمه‌های پایه درمانی در کشور ما وجود دارد، باید متناسب با قوانین و اختیارات تعریف شود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر بدهی سه ماه اول امسال مربوط به داروخانه‌ها توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده و برای سایر گروه‌ها امسال پول زیادی نتوانستیم پرداخت کنیم و این وضعیت، شرایط قابل دفاعی نیست.
انتها123456