بیماری
جهان پر از صداست و این صداها برای برخی افراد خوشایند، برای عده‌ای آزاردهنده و برای برخی به شدت اعصاب‌ خرد کن است، اما شاید شما هم با شنیدن برخی صداهای روزمره اطراف، واکنش احساسی اغراق‌ آمیزی در خود دیده باشید، ولی همان صداها دیگران را آزار نمی‌دهد و واکنشی ندارند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: بر اساس پژوهش‌ها، مردان به دلیل تصادفات رانندگی، استعمال دخانیات و عفونت‌های جنسی، بیش از زنان در معرض آسیب‌های جدی قرار دارند.
محققان تاکنون نمی‌دانستند چرا مردان پس از حمله قلبی بیشتر از زنان آسیب می‌بینند، اما اکنون پژوهش جدیدی نشان داده هورمون تستوسترون نقش مهمی در این امر دارد و همچنین محققان، داروی احتمالی برای جبران این آسیب را کشف کرده‌اند.
عضو بورد ویروس شناسی ایران گفت: اگر بتوانیم علاوه بر داده‌های آزمایشگاه‌های استانی که در دوران کرونا فعال شده بودند، از داده‌های آزمایشگاه‌های خصوصی هم بهره‌مند شویم و این داده‌ها به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر متصل شوند، کمک کننده خواهد بود.
مدیر کشوری برنامه کنترل سل، جذام و بیماری‌های حاد تنفسی وزارت بهداشت گفت: تغییر نرخ ارز می‌تواند در تامین کیت‌های تشخیصی ۲۱ پاتوژن تنفسی موثر باشد و این در حالی‌ست که شرکت واردکننده اعلام کرده که این کیت را وارد نمی‌کند و مجبور هستیم موارد بیمارانی که شرایط غیرطبیعی داشته و تست منفی کووید ۱۹ و آنفلوآنزا داشتند برای بررسی ۲۱ پاتوژن بررسی کنیم.
عضو بورد ویروس شناسی ایران با اعلام تاریخ دقیقی که تست کرونا در سال ۱۳۹۸ وارد کشور شد، گفت: وقتی یک ویروس نوپدید مانند کووید ۱۹ شایع می‌شود، تولید تست و سفارش و در دسترس قرار گرفتن آن، طول می‌کشد.
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: ایده‌آل این است که شیوه رصد ویروس‌های تنفسی گسترش پیدا کند و به جای این‌که رصدها در تعدادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی باشد، در نقاط بیشتری از کشور انجام شود.
مدیر کشوری برنامه کنترل سل، جذام و بیماری‌های حاد تنفسی وزارت بهداشت گفت: در سال‌های بعد از کووید ۱۹ که استفاده از ماسک و شست‌وشوی دست‌ها جدی گرفته می‌شد، موارد ابتلا به بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا هم کاهش یافت، اما پس از آن به دلیل عدم استفاده از ماسک، ابتلا به بیماری‌های تنفسی باز هم افزایش پیدا کرد.
رییس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: بر اساس شرح حال و سابقه متاپونومو ویروس انسانی و رفتار آن در سال‌های اخیر و آنتی بادی نسبت به آن، به نظر نمی‌رسد خیز شدیدی با این ویروس ایجاد شود، اما نباید خیز آنفلوآنزا را نادیده بگیریم، زیرا در حال حاضر تعداد افراد مبتلا به آنفلوآنزا زیاد شده است.
رییس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور گفت: بر اساس پژوهش‌های جهانی، اوج شروع بیماری‌های روانی در ۱۵ سالگی است و ۷۵ درصد بیماری‌ها در حوزه روان تا ۲۵ سالگی خود را نشان می‌دهند.
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: آلودگی هوا با تضعیف سیستم ایمنی و آسیب به دستگاه تنفسی، خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی فصلی را افزایش می‌دهد و برای گروه‌های حساس مانند کودکان و سالمندان تهدیدی جدی است.
شیوع متاپنومو ویروس انسانی در برخی کشورها از جمله چین سبب بروز نگرانی‌هایی شده و پرسش‌هایی را دامن‌زده مبنی بر اینکه آیا این ویروس می‌تواند مانند کوئید ۱۹ جهان را دچار همه‌گیری کند؟ آیا در کشور ما نیز شیوع پیدا کرده و روند افزایشی بیماری‌های تنفسی در این روزها ناشی از کرونا بوده یا آنفلوآنزا؟
عضو فرهنگستان علوم پزشکی گفت: مردم باید در رابطه با ویروس‌های تنفسی آگاه‌تر شده و این آگاهی باید به شکلی باشد که جامعه به سمت خود مراقبتی برود و در نتیجه سازوکارهای لازم برای ارتقای سواد سلامت نیز باید تقویت شوند.
متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی گفت: به مادران با بالای ۱۲ هفته بارداری توصیه می‌شود واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، زیرا عوارض خود بیماری آنفلوآنزا بسیار بیشتر است و تب این بیماری روی جنین تاثیر می‌گذارد.
سه سال پیش و در شرایطی که کمتر کسی به دلیل شیوع ویروس کرونا در مراکز عمومی حاضر می‌شد، هادی چندین روز به صورت داوطلب در یکی از بیمارستان‌های شیراز حاضر شد تا بتواند به کودکی تهرانی که مبتلا به بیماری سرطان بود، زندگی ببخشد.
مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و فن آور واکسن رازی کووپارس گفت: ویروس HMPV یکی از عوامل مهم عفونت‌های تنفسی است که اولین بار در سال ۲۰۰۱ در هلند شناسایی شد و با ساختاری کروی و RNA ویروسی، عمدتاً دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند و می‌تواند باعث عفونت‌های خفیف تا شدید شود.
متاپنوموویروس انسانی یک ویروس RNA دار است که باعث عفونت‌های تنفسی می‌شود و از خانواده پارامیکسوویریده است که ویروس‌های دیگری مانند ویروس سنسیتیال تنفسی (RSV) و ویروس سرخک را نیز شامل می‌شود.
رییس کل سازمان نظام پزشکی گفت: این که داروی بیمار سرطانی که به شدت نیازمند درمان است، گرفته شده و به جای آن آب مقطر تزریق شود را مصداق جنایت می‌دانیم و جامعه پزشکی و کادر بهداشت و درمان کشور نیز از عاملان چنین حوادثی اعلام برائت می‌کنند.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از اوایل آذر ماه موارد ابتلا به آنفلوآنزا در کشور افزایش یافته و از ۱۰ درصد نمونه‌های ارسالی بیماری‌های تنفسی در اوایل دی ماه به حدود ۲۳ تا ۲۴ درصد رسیده و این نشان می‌دهد که با موج آنفلوآنزا مواجه هستیم.
مسئول کاردرمانی بیمارستان محک گفت: از کاردرمانی به عنوان یک درمان بازی‌ محور و در دسترس قبل از پیشرفت محدودیت‌های بیماران مبتلا به سرطان برای برنامه‌ریزی درمانی در فازهای اولیه شروع درمان و پس از جراحی استفاده می‌شود.
انتها123456