مدیرکل انتقال خون استان تهران در گفتوگو با ایران پزشک درباره جزییات اهدای پلاکت توضیحاتی ارائه داد و گفت: بدن انسان به سرعت پلاکتها را جایگزین میکند و اهداکنندگان هر ۴۸ ساعت یک بار میتوانند پلاکت اهدا کنند، به شرطی که بیشتر از ۲ بار در هفته و ۲۴ بار در سال نشود.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: ذخایر خون پایتخت روی مرز یک هفته است که میتواند شرایط را بحرانی کند و بنابراین از مردم تهران میخواهیم برای اهدای خون در روزهای پایانی سال به مراکز اهدای خون تهران مراجعه مستمر داشته باشند تا ذخایر خون حفظ شود.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: با حمایت اهداکنندگان، سازمان انتقال خون ایران موفق شد در ۹ ماه گذشته، حدود ۵ میلیون واحد محصولات و فرآوردههای خون مورد نیاز مراکز درمانی را فرآوری و تامین کند که بدین ترتیب، شبکه ملی خون رسانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این شاخص بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: شاخص اهدای خون بانوان در کشور در ۷ ماهه نخست سال جاری همچنان به صورت چشمگیری کمتر از متوسط کشورهای توسعه یافته و تقریبأ حدود ۴.۵ درصد بود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی اهداکنندگان خون گفت: بهبودیافتگان از کرونا، دو هفته بعد از بهبودی میتوانند برای اهدای خون به مراکز اهدای خون مراجعه کرده و خون اهدا کنند.
یک میلیون و ۸۹۶ هزار و ۱۰۶ ایرانی در ۹ ماه اخیر و از اول فروردین تا شب یلدای ۱۴۰۰ در ۳۱ استان، با هدف نجات جان بیماران به مراکز اهدای خون سراسر کشور مراجعه کردند که از این میان، یک میلیون و ۵۳۳ هزار و ۵۸۲ نفر موفق به اهدای خون شدند که این آمار نسبت به وضعیت مشابه سال قبل، رشد بیش از ۷ درصدی داشته است.
مدیرکل انتقال خون استان تهران اعلام کرد: مراکز اهدای خون در استان تهران در روزهای تعطیل پیش رو یعنی از ۲۹ تیر تا ۳ مرداد آماده و پذیرای اهدا کنندگان خون است.
تزریق واکسن کرونا منعی برای اهدای خون ایجاد نکرده و افرادی که در برابر این بیماری واکسینه شدهاند، فقط برای مدتی کوتاه از اهدای خون به صورت موقت معاف میشوند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران ضمن تقدیر از اهداکنندگانی که طی شبهای قدر و ماه مبارک رمضان اهدای خون را در برنامه خود قرار دادند، گفت: نیاز به خون در استان تهران هنوز رفع نشده و بیماران نیازمند به خون چشم به راه اهدا کنندگان هستند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: بر اساس آخرین نتایج مطالعات انجام شده، بهترین زمان برای اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا، ۶۰ روز بعد از شروع نخستین علائم این بیماری است.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: از چند هفته گذشته تاکنون میزان اهدای خون تغییری نکرده، اما افزایش درخواست بیمارستانها برای دریافت خون موجب شده که سطح ذخیره خون در تهران کاهش یابد.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال جاری، ۲۱۹ هزار و ۵۰۳ نفر از پایتخت نشینان خون اهدا کردند.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: در صورت رزرو یا مصرف خون در سزارینهای غیراورژانسی مطابق آیین نامه فعالیت بانک خون بیمارستانی با مرکز درمانی برخورد خواهد شد.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: سه روز نخست ابتلا به کرونا طلاییترین و حیاتیترین زمان برای تزریق و دریافت پلاسمای اهدایی توسط بهبودیافتگان کروناست و از همه بهبودیافتههای کرونا میخواهیم پلاسمای خود را اهدا کنند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: از زمان آغاز اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا در انتقال خون تا ۱۰ مهر ماه فقط دو درصد از این افراد پلاسما اهدا کردند.
میزان ذخیره بانکهای خون در فرانسه به دلیل شیوع کرونا و کاهش داوطلبانه روند اهدای خون، به شدت کم شده و به حد نگرانکنندهای رسیده است.
سید نورالدین مستشاری از خاندان مستشاری در رشت، پزشکی نیکوکار، شخصیتی مردمی و متولد ساغری سازان رشت بود که او را پدر انتقال خون گیلان میدانند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: اهداکنندگان، اهدای خون را به روزهای تاسوعا و عاشورا موکول نکنند، زیرا نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: از اول اردیبهشت تا کنون ۵ هزار و ۴۰۰ نفر از بهبود یافتگان کرونا برای اهدای پلاسما مراجعه کردند که از ۴ هزار و ۳۰۰ نفر پلاسما دریافت شده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: کمیابترین گروه خونی در کشور AB منفی است که فقط یک درصد مردم ایران دارای این گروه خونی هستند.