سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا به تازگی اسپری بینی شرکت فایزر برای درمان میگرن را تایید کرد که یک گزینه فوق العاده سریع برای تسکین سردرد این بیماری را در اختیار بیماران قرار میدهد.
محققان آزمایش خون جدیدی را توسعه دادهاند که میتواند ریسک بروز اضطراب در افراد و اثر عوامل دیگر بر آن را مشخص کرده و همچنین قادر به تشخیص شدت اضطراب در افراد مبتلا به این مشکل و پیشنهاد بهترین درمان برای رفع این بیماری است.
اوزمپیک شش سال پیش برای کمک به مدیریت قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲ مورد تأیید قرار گرفت و به سرعت اثرش روی کاهش وزن هم خبرساز شد، اما اگر تیک تاک را باز کنید، میبینید که ویدئوهای مربوط به اوزمپیک بیش از ۳۰۰ میلیون بار دیده شده است.
استفاده از یک دارو به منظوری به جز آنچه برای آن تاییدیه و مجوز گرفته، میتواند نا ایمن یا غیر موثر باشد، اوزمپیک یکی از همین داروهایی است که برای دیابت نوع ۲ تاییدیه گرفته، اما اینفلوئنسرها در تیک تاک این دارو را برای کاهش وزن توصیه میکنند.
مردی ۵۳ ساله در آلمان که در سال ۲۰۰۸ مبتلا به ویروس HIV تشخیص داده شده و با نام بیمار دوسلدورف شناخته میشود، حالا ۹ سال پس از درمان اولیه از طریق پیوند سلولهای بنیادی، به نظر میرسد از شر علائم این بیماری رها شده است.
محققان در پژوهشی نشان دادهاند که تنبل خطابکردن افرادی که نمیتوانند در زمستان بهراحتی از خواب بیدار شوند، شاید چندان درست نباشد و اگرچه انسانها مثل برخی از دیگر پستانداران به خواب زمستانی نمیروند، اما احتمالاً در ماههای سرد سال به خواب بیشتری نیاز دارند.
ایمپلنتهای مغزی یکی از حوزههای داغ فناوری است که نهتنها میتواند به برخی بیماران کمک کند، بلکه راهکارهای جدیدی برای تعامل با فناوریهای گوناگون را برای افراد عادی امکانپذیر میسازد و حالا تحقیقات نشان میدهد چنین ایمپلنتهایی میتوانند شخصیت افراد را به شیوههای مختلفی دستخوش تغییر کنند.
متخصصین مغز و اعصاب یک کلینیک پزشکی در کشور چین، از تشخیص ابتلای یک فرد ۱۹ ساله به آلزایمر خبر دادند که از سن ۱۷ سالگی دچار افت عملکرد حافظه شده است.
گروهی از محققان بینالمللی روشی را برای بازتولید کلیه پیدا کردهاند که میتواند به کمک کلیههای آسیبدیده از بیماریهایی مثل دیابت بیاید و نهتنها باعث بازیابی عملکرد این اندام حیاتی میشود، بلکه جلوی نارسایی کلیه را میگیرد و میتواند کمک به سزایی به بیماران کند.
محققان و پزشکان اعلام کردند: بررسیهای جدید نشان میدهد که جوانان مبتلا به افسردگی یا اضطراب، بیشتر با حملات قلبی، سکته مغزی و عوامل خطرزا برای بیماریهای قلبی عروقی مواجه هستند.
دانشمندان در حال توسعه واکسن کرونای جدیدی با عنوان کیندر هستند که به جای تزریق، به شکل خوراکی عرضه خواهد شد و در حال حاضر فاز اول کارآزمایی بالینی را پشت سر گذاشته و تاکنون نویدبخش بوده است.
موزاییک، تنها واکسن ایدز که در فاز سوم کارآزماییهای بالینی به سر میبرد و با همکاری شرکت جانسون روی هزاران نفر در اروپا، آمریکا و آفریقا آزمایش شد، نتوانست نتایج مناسبی به دست بیاورد و با شکست مواجه و ادامه کار آن متوقف شد.
روزنامه دیلی میل اعلام کرد که هزاران پرستار در سراسر انگلیس به خاطر اعتراض به دستمزدها دست به اعتصاب زدند.
محققان دانشگاه هلسینکی در یک مطالعه جدید نشان دادهاند که استرس، عصبی بودن یا خستگی بیش از حد در میان سالی ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: با توجه به شیوع سریع جدیدترین زیرسویه اومیکرون در ایالات متحده آمریکا، کشورها باید توصیه کنند که مسافران به ویژه در پروازهای طولانی مدت از ماسک استفاده کنند.
سه سال پس از آغاز همهگیری ویروس کرونا، اکنون قرار است سازمان جهانی بهداشت در نشستی در ژنو درباره اینکه شیوع این بیماری همچنان به عنوان یک «وضعیت اضطراری» برای سلامت عمومی در سطح جهانی باقی بماند یا خیر، تصمیمگیری کند.
یکی از مقامات بهداشتی چین اعلام کرد که تقریبا ۹۰ درصد از مردم در هنان، سومین استان پرجمعیت این کشور در حال حاضر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند.
یک شرکت آمریکایی دستگاهی به نام چیلاکس کر ساخته که به کمک دوربینهای آن، والدین میتوانند بر حرکتهای نوزاد خود در خواب نظارت داشته باشند و بدینوسیله از پیشامدهایی مانند مرگ ناگهانی کودک کمک کنند.
محققان دانشگاه کالیفرنیا در لسآنجلس آمریکا نوعی اسفنج کوچک ساختهاند که میتواند در بدن در کنار تومورها کاشته شود و به مبارزه با بیماری سرطان کمک کند.
آغاز سال نو میلادی همراه با بازگشت ویروس کرونا به صدر اخبار و مسائل روز بوده است و در این گزارش به بررسی بحثبرانگیزترین سویههای جدید ویروس کرونا، یعنی XBB.1.5 ،BQ.1 و BF.7 میپردازیم.