تجهیزات پزشکی
خطاهای دارویی یکی از رایج‌ترین خطاهای بیمارستانی هستند که در برخی موارد حتی به مرگ بیماران منجر می‌شود که اکنون فناوری‌ها و ابزارهای نوین وارد بازار پزشکی دنیا شده که میزان خطاهای دارویی را کاهش می‌دهد.
تیمی از محققان دانشگاه نورث‌ وسترن و دانشگاه تگزاس در آستین یک ایمپلنت قلب گرافنی جدید ساخته‌اند که ضخامت آن به اندازه یک تار مو است و می‌تواند ریتم‌های غیرطبیعی قلب‌ را با استفاده از نور به‌ طور دقیقی کنترل و تصحیح کند.
شرکت‌های دانش بنیان یکی از دریچه‌هایی هستند که به واسطه حمایت از آنها می‌توان علاوه بر اشتغال زایی برای جوانان و نخبگان، انتظار بهبود فضای کسب و کار و حرکت صنعت به سمت رفع نیازهای کشور و البته صادرات محصولات را داشت.
ایمپلنت‌های مغزی یکی از حوزه‌های داغ فناوری است که نه‌تنها می‌تواند به برخی بیماران کمک کند، بلکه راهکارهای جدیدی برای تعامل با فناوری‌های گوناگون را برای افراد عادی امکان‌پذیر می‌سازد و حالا تحقیقات نشان می‌دهد چنین ایمپلنت‌هایی می‌توانند شخصیت افراد را به شیوه‌های مختلفی دستخوش تغییر کنند.
در راستای ایجاد زمینه همکاری و بهره مندی از ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی، پژوهشی و تولیدی، تفاهم نامه همکاری مشترک میان شرکت پادیاب طب متعلق به هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران و پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا به امضا رسید.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: به نظر می‌رسد شرکت‌های دانش بنیان در عرصه سلامت از نظر اشتغال آفرینی و اقتصادی وضعیت خوبی دارند، ولی این میزان کافی نیست و توقع بیشتری وجود دارد.
یک شرکت آمریکایی دستگاهی به نام چیلاکس کر ساخته که به کمک دوربین‌های آن، والدین می‌توانند بر حرکت‌های نوزاد خود در خواب نظارت داشته باشند و بدینوسیله از پیشامدهایی مانند مرگ ناگهانی کودک کمک کنند.
در بیست‌و‌دومین جلسه کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران، امکان تامین مالی زنجیره‌ای در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی با حضور مدیر اداره تامین مالی زنجیره تولید بانک مرکزی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران از افزودن ۱۰۰ یونیت دندان پزشکی به همراه ست‌‌های مربوطه به سیستم بهداشت و درمان کشور خبر داد.
مدیرعامل جدید شرکت پادیاب طب وابسته به هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: تلاش برای افزودن محصولات دانش بنیان در سبد کالایی این شرکت است و سطح فعالیت پادیاب طب به زودی افزایش می‌یابد.
اعطای وام ۹۰ میلیون دلاری به ایران برای مبارزه با کرونا از طرف بانک جهانی تصویب شده و این کمک فقط برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی ضروری توسط سازمان جهانی بهداشت مدیریت می‌شود.
هیات امنای صرفه جویی ارزی با توجه به درگیری بیمارستان‌ها با کرونا و بر اساس اعلام نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی به تجهیزات سرمایه‌ای، با هماهنگی معاونت درمان وزارت بهداشت بیش از ۴۹۹۸ دستگاه پزشکی و تجهیزات سرمایه‌ای را برای این مراکز از ابتدای ۱۴۰۰ تامین کرد.
رییس اداره نظارت بر مواد و تجهیزات آزمایشگاهی سازمان غذا و دارو گفت: واردات کیت‌های تشخیص کرونا به صفر رسیده و در حال حاضر بیش از ۵ شرکت در حوزه تولید کیت تشخیص مولکولی، ۹ شرکت در حوزه تولید کیت رپید تست آنتی ژن و ۱۰ شرکت در زمینه کیت استخراج RNA فعالیت می‌کنند.
وزیر بهداشت گفت: امسال در اوج تحریم و گرفتاری در بلای کرونا بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌کنیم و این در حالی است که چه قبل و چه بعد از انقلاب، حتی در سالی که خیلی خوب تخت افتتاح کردیم، ۴۵۰۰ تخت بیمارستانی بود.
سرپرست اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ‌گونه واردات ماسک نداریم و ظرفیت تولید ماسک در کشور نیز نزدیک به ۴۵ تا ۵۰ میلیون عدد در روز است.
کیت ایرانی تشخیص سریع مبتنی بر آنتی ژن کرونا که در مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌تواند مبتلایان به کرونا را شناسایی کند، با حضور معاون اول رییس جمهوری رونمایی شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی سید حسین صفوی را به عنوان رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران منصوب کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تشریح شیوه صحیح استفاده از ماسک، گفت: لزوم استفاده درست و صحیح از ماسک به عنوان مهم‌ترین عامل بازدارنده از ابتلا به ویروس کرونا بسیار ضروری و مهم است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجدانه موضوع تخصیص و تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی و تسهیل و تسریع در فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص را پیگیری می‌کنیم.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: سال گذشته با وجود پیش بینی حدود ۳.۶ میلیارد دلار برای دارو و تجهیزات پزشکی، با حدود ۷۰۰ میلیون دلار کمتر از آن، تامین دارو و تجهیزات پزشکی را انجام دادیم و امسال نیز حدود ۲.۵ میلیارد دلار برای دارو و تجهیزات پزشکی پیش بینی شده است.
انتها123456