مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت گفت: در پنج ماهه نخست سال جاری، داروهای بیماری سرطان در بسته بیماریهای خاص و صعب العلاج، رتبه اول را از بابت سهم صندوق با هزینه بیش از ۹۷۵ میلیارد ریال به خود اختصاص داد.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر موجودی آنتیبیوتیک کشور مناسب است و تلاش میکنیم تمام اقلامی که عمدتا در فصل پاییز و سرما مصرف آنها بالا میرود را تامین کنیم و به همه تولید کنندگان اعلام کردیم که این ظرفیت را ایجاد کنند.
روزنامه آفرینش نوشت: روز گذشته طی گزارشی از سوی برخی خبرگزاریهای خارجی اعلام شد که قطر به واشنگتن و تهران اطلاع داده که ۶ میلیارد دلار از اموال بلوکه شده ایران به بانکهای دوحه منتقل شده و همچنین در این گزارش آمده که یک هواپیمای قطری در ایران پنج زندانی آمریکایی آزاد شده به همراه دو نفر از اعضای خانواده آنها را به دوحه انتقال داد.
رییس سازمان غذا و دارو درباره مصوبه هیات مقررات زدایی برای فروش دارو از طریق پلتفرمها گفت: با دستور معاون اول رییس جمهور این مصوبه ابطال شد و میبایست فروش آنلاین دارو از مسیر و کانال خودش طی شود.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: چون تعداد واکسنی که به ما در بخش بهداشت میدهند به اندازه تحت پوشش بردن تمام افراد گروه پرخطر نیست، از این رو فعلا برنامهای برای توزیع واکسن رایگان آنفلوآنزا در شبکه بهداشتی برای سایر گروههای پرخطر نداریم.
متخصصان نگران هستند که ایمنی در برابر واکسیناسیون کرونا و عفونتهای قبلی در بسیاری از افراد کم رنگ شده و در نتیجه به این فکر میکنند که تزریق یک دوز واکسن جدید کرونا میتواند جان بسیاری از افراد را نجات بدهد.
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران درباره ماجرای تغییر مسیر یارانه دارو، از همراهی سازمان بیمه سلامت در پرداخت به موقع یارانه دارو به داروخانهها تقدیر کرد و گفت: مشکل اصلی ما، بیمه تامین اجتماعی است که حجم زیادی از بیمه شدگان را تحت پوشش دارد.
طرح دارو رسان با وجود سابقه قبلی در اظهارات مسئولان نظام سلامت، به طور رسمی از سوم آبان ۱۴۰۱ و توسط سازمان بیمه سلامت و فقط برای بیماران ام اس در تهران اجرایی شد، اما با وجود موفقیت آن، همچنان موانعی برای اجرای کشوری آن وجود دارد.
معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت با اعلام اسامی پرهزینهترین داروهای مصرفی در نیمه اول امسال گفت: پر هزینهترین داروهای مصرفی کشور در سامانه نسخه الکترونیک قابل رویت است و میتواند برای کارشناسان و تصمیم گیران حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد.
امیر پروسنان، خبرنگار سلامت در استوری اینستاگرام نوشت: واکسن آنفلوآنزا در داروخانهها موجود است. ایرانی حدود ۲۰۰ هزار تومان و خارجی حدود ۳۰۰ هزار تومان. برای سالمندان، بیماران زمینهای و افرادی که در محیطهای شلوغ و پر تردد کار و رفت و آمد میکنند، تزریق کنید.
روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت: با گذشت دو سال از اصلاح آییننامه صدور مجوز داروخانهها نه خبری از افزایش دسترسی به دارو در مناطق محروم است، نه اشتغال بیشتر داروسازان جوان.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: اوج شیوع آنفلوآنزا معمولا اواسط آبان است و به همین دلیل در شهریور ماه واکسن آنفلوآنزا تامین شده و در داروخانهها توزیع میشود تا افراد پرخطر مانند افراد بالای ۶۰ سال و کسانی که بیماری نقص ایمنی دارند، واکسن بزنند و توصیه ما واکسیناسیون در همین شهریور است.
کمبودهای دارویی علاوه بر دست و پنجه نرم کردن با کمبود نقدینگی و تخصیص ارز، با مشکلاتی مانند تغییرهای مدیریتی در سطوح مختلف، عملکرد شرکتهای پخش دارو، توزیع نامناسب و تصمیمهای غیرکارشناسی هم مواجه است که نتیجه بیتوجهی همزمان به کل این زنجیره، چیزی جز فشار به بیماران نیست.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درباره جزییات سیستم آنلاین تایید دارو از داروخانه توضیحاتی ارائه کرد و گفت: این اقدامات در راستای کاهش تردد درون شهری و رضایت بیمه شدگان انجام میشود.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: شاید ما آن گونه که مد نظر شرکتها بود نتوانستیم قیمتگذاری دارو را انجام دهیم، اما با این حال امیدواریم به نحوی عمل کنیم که شرکتها دچار زیان نشوند.
چند سالی میشود که خدمات الکترونیک سلامت توسعه یافته و حتی با وجود مقاومتهای فراوان، نسخه الکترونیک در سراسر کشور اجرایی شد، اما فروش اینترنتی دارو از جمله مباحثی است که همچنان در برابر آن مقاومتهای عجیبی وجود دارد و بسیاری از ترس اینکه بازار سنتی را از دست بدهند، مقابل آن ایستادهاند.
قصه پرفراز و نشیب دارو سالهاست که ادامه دارد، اما باید بدانیم طیف زیادی از عوامل در زمینه کمبودهای دارویی موثر هستند که بیتوجهی به هر یک از آنها، منجر به بروز کمبودهای دارویی و در نتیجه تحمیل فشار مضاعف به بیماران میشود.
معاون برنامهریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو گفت: واکسن آنفلوآنزا تولید داخل از روز شنبه ۴ شهریور ماه در داروخانهها در دسترس قرار گرفته و واکسن وارداتی که از منابع معتبر اروپایی در حال تامین است نیز از روزهای آتی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: شرایط بازار دارویی پایدار است و امیدواریم بر اساس وعدهها، ثبات باقی بماند، اما در این زمینه تامین به موقع ارز اهمیت دارد و کمک میکند تا مشکلات احتمالی دارویی رفع شود.
سازمان غذا و دارو فراخوان واردات فوریتی برای تامین ۳۰ میلیون قوطی شیرخشک اطفال رگولار را در سال ۱۴۰۲ صادر کرده است.